Prachtige advertentie in de Hoefslag deze week

Geplaatst door on 18 maart 2011

Op de foto “onze” Gribaldi met “onze” Edward in een advertentie van “ons”  Trakehner Stamboek en dat allemaal in het hele Nederlandse blad, de Hoefslag. (In de advertentie een tekst van Edward en onder de foto een tekst van het Trakehner Stamboek. Omdat het niet leesbaar is op dit website formaat hebben we die tekst los bijgevoegd.)

Wie ruiters van wereldklasse helemaal naar de top wil kunnen brengen, heeft meer nodig dan talent, elegantie en een fraai uiterlijk. Aan de top kom je alleen met een partner die het juiste karakter daarvoor heeft. Met een partner, die intelligentie en werkijver meebrengt en die tijdens de dagelijkse training blij is met de vooruitgang die hij boekt. Een Trakehner zet zich altijd voor de volle honderd procent in voor zijn ruiter – dan is er ook snel vooruitgang in de opleiding te boeken. En omdat hij in de ring graag charme en evenwicht laat zien, weet hij,  als het er op aan komt, met zijn lichtvoetigheid ook de juryleden te enthousiasmeren.

Welk doel stelt u zich?

onder deze link naar de site van het Trakehner Verband vindt u de Trakehner die u persoonlijk verder kan brengen.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!