Nationale Kader Dressuur

Geplaatst door on 20 maart 2011


Bondscoach Sjef Janssen heeft de leden van de Nationale Dressuur Kaders bekend gemaakt. In die Dressuur kaders vinden we veel Trakehner bloed. Bijna allemaal zijn het “halve” Trakehners maar er zitten ook  “hele”  Trakehners tussen. In het Kader Senioren vinden we maar liefst 3 paarden met Trakehner bloed in de aderen. Sisther de Jeu, gereden door Edward Gal, Painted Black gepaard met Anky van Grunsven en Hans Peter Minderhoud met Exquise Nadine zijn onderdeel van het kader.

Ook in de klasse Future (ruiters tussen de 21 en 28 jaar die Grand Prix rijden) vinden we kaderleden die Trakehners rijden, 1 van de Future paarden is voorzien van het brandmerk en dus een “volle”  Trakehner. Marrigje van Baalen en Kaiser Wilhelm, maar ook vinden we op deze exclusieve lijst ook Danielle Heijkoop en haar in het KWPN ingeschreven Siro.  Mellissa Tychon en haar Marinetty>> tenslotte, zijn onderdeel van het Young Riders A Kader.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!