Resultaten van Indoor Brabant

Geplaatst door on 25 maart 2011

Ook in Den Bosch tijdens het geweldige Indoor Brabant “boert” het Trakehnerbloed goed.

Al meteen bij de openingsklasse van het concours was de winst voor een Gribaldi nakomeling. <<Thriller gereden door Katja Gevers won de Future Test met een prima 70.7% met de geweldig bewegende en heel goed aan de hulpen staande Thriller. Met die score bleef Katja ruim voor een ander Gribaldikind, Ruby gepartnerd met Diederik van Silfhout haalde 68% en op de 4de plaats maakt Siro het Gribaldi-trio compleet. Danielle Heijkoop en Siro behaalde 63%.

Ook de eerste Grand Prix proeven zijn verreden waar we in de uitslag van de Omroep Brabant Prijs, een Grand Prix CDI-4*, op de 5de plaats de naam vinden van Nadine Capellmann. Zij rijd haar merrie >> Girasol (v:Gribaldi)  naar een hele mooie 69% score.
De kwalificatieronde voor de wereldbeker dressuur is het laatste dressuur onderdeel van deze vrijdag. In die klasse zien we de naam van Hans Peter Minderhoud die zijn Partout dochter << Nadine mee had. Nadine vinden we terug op een 4de   plaats op de scorelijst met een resultaat van 72.5%.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!