Sisther hersteld zich . . . .

Geplaatst door on 1 mei 2011


Waar Sisther de Jeu (v: Gribaldi) in haar eerdere proef in Leipzig erg druk was en moeite had met de baan in de grote hal heeft ze zich in de Kür weer hersteld. Ze reed met Edward op haar rug een hele mooie en dynamische Kür waar ze al haar kunnen in ten toon spreidde. Lange tijd hield Edward met de score van 77.3% de leiding maar later moest hij die positie uit handen geven. Adelinde Cornellissen maakte haar favorietenrol waar en won, tweede plaats was voor de Deense Prinses Nathalie zu Sayn Wittgenstein. Ulla Salzgeber legde beslag op de derde plaats. Zij reed Herzruf’s Erbe (v. Herzruf) naar 78,82 procent. “Ik ben erg, erg, erg blij. Het is mijn eerste grote kampioenschap met hem. Hij is nog heel jong en het is zijn eerste indoorseizoen”, reageert Salzgeber zeer tevreden. Haar paard liet zich niet van de wijs brengen door het publiek en de atmosfeer en doorliep vrijwel vlekkeloos de lastige küronderdelen. Trots zegt ze: “Ik hou van hem, dat is alles wat ik kan zeggen. Ik ben echt dol op hem.”

Hans Peter Minderhoud en zijn vosmerrie Nadine vinden we op een 8ste plaats. Haar Kür was minder expressief dan anders en liep gewoon niet zoals we weten dat ze kan. Hans Peter wijdt het aan de drukte en de indrukken van de hal en op stal. Nadine was gewoon zichzelf niet. Een percentage van 74% is nog steeds niks om je voor te schamen!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!