Veelzijdig Marbach

Geplaatst door on 12 mei 2011


Van oudsher is de veelzijdigheidswedstrjid van Staatsstoeterij Marbach een zeer populaire wedstrijd bij ruiters en publiek. De omgeving van Marbach is adembenemend mooi, het parcours is uitdagend maar wel fair en de voorzieningen voor paard en ruiter zijn, naast een zeer gezellige feestavond ook al heel erg goed.

Deze 2011 editie is een Michael Jung editie geworden hij won de 1 en 3 *** wedstrijd en werd in beide klassen ook nog derde. De CIC* heeft “Flying Mich” gewonnen met een Heraldik nakomeling uit een Jugol (Julmond/Golddollar) merrie, Halunke FBW mocht het winnaarslint in ontvangst nemen. Op de tweede plaats van deze 1* klasse vinden we een Trakehner die, eerder gereden werd door Michael Jung maar in Julia Mestern een prima nieuwe ruiter heeft gevonden. Met een mooie dressuurscore van 37.5 punten ! en foutloze spring en cross parcours levert ze een prima resultaat. Op de derde plek vinden we weer een Trakehner en alweer de naam van Michael Jung, Vincent TSF  de donkerbruine Grafenstolz zoon, bleef ook foutloos in spring en cross maar door een dressuurscore van 40.8 punten werd hij derde. Ook op plaats 11,13 en 26 vinden we paarden met het Trakehner brandmerk, achtereen volgens Grazielo zoon Hui-Buh, Benjamin TSF van Parforce en Lacorne van Cornus wisten allemaal het parcours foutloos te overwinnen.

In de CIC*** vinden we in het  43 paarden tellende startersveld 1 volle Trakehner, Karascade TSF gepartnerd met Kai Steffen Meier moest door een dressuurscore van 51.6 punten een kleine tijdfout in de cross genoegen nemen met een 16de plaats.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!