Nieuws uit De Steeg

Geplaatst door on 11 juni 2011

Het NK dressuur is in volle gang tijdens het jaarlijkse evenement Outdoor Gelderland. Het eerste onderdeel van de meeste klassen zijn verreden vandaag worden de 2e onderdelen verreden en dan wordt morgen tijdens de finale in de vorm van Kür op Muziek bepaald wie zich NK Outdoor Dressuur mag noemen. In de Lichte Tour heeft de geluidsinstallatie roet in het eten gegooid, het kraakte allemaal dat het een lieve lust was en tijdens 2 proeven viel de muziek helemaal weg. Hopen dat de installatie voor de GP gerepareerd is?

Ook de jeugdwedstrijd is inmiddels begonnen en in de uitslag van het 1ste onderdeel vinden we twee maal Trakehner bloed. TSF Marinetty bekleed een 5e plek (67.63%) en Gribaldi zoon Rambo de 6e met 66.57%. Tijdens dit evenement zijn de nieuwe Kaders voor de jeugd bekend gemaakt. Bovengenoemde paarden gereden door respectievelijk Melissa Tychon en Danielle Houtvast zijn beide in A Kader toegetreden. Danielle en Melissa allebei gefeliciteerd met het A kaderschap en de resultaten.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!