Sisther gaat naar Aken

Geplaatst door on 28 juni 2011

Bondscoach Sjef Janssen heeft zijn keuze bekend gemaakt voor het Nederlands Team voor het CHIO Aken. Zijn keuze voor Aken is geworden: Edward Gal met Sisther de Jeu, Hans Peter Minderhoud met Tango, Marlies van Baalen met Phoebe, de winnaar van de wereldbekerfinale Adelinde Cornellissen met haar Parzival, maakt het4 koppige team compleet.

“Deze combinaties mogen dan voor velen het sterkste team lijken dat Nederland momenteel kan formeren, maar dat hoor je mij niet zeggen of denken”, laat de bondscoach weten. Daarmee maakt hij duidelijk dat de samenstelling van het team voor het EK niet hetzelfde hoeft te zijn. “Voor mij zijn de wedstrijden in Aken en Hickstead observatiewedstrijden,  niet meer en niet minder. Ik wil echt álle mogelijkheden openhouden en pas na Hickstead zal ik een beslissing nemen over het team dat naar het EK gaat. Niet eerder en niet later”, aldus Janssen.

Donderdag 14 juli is de Grand Prix van CHIO Aken. Zaterdag staat de special op het programma en zondag is de afsluitende kür. 2 weken later is de wedstrijd in Hickstead. Dan zal de EK plaats vinden in Rotterdam van 17 t/m 21 augustus.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!