Dressuur in Uden

Geplaatst door on 2 juli 2011


In Uden werd onlangs Subtop Dressuur gereden. Gribaldi kinderen hebben daar weer goede zaken gedaan. In elke klasse vinden we wel een nakomeling van de vader van Totilas. Ons eigen TCN lid Celine van der Veer reed haar Golden Glory (Gribaldi x Sarosxx) naar een prachtige scores van ruim 63 & 64% in het ZZ-Zwaar, daarmee de 5de en 6de prijs voor zich opeisend. In de Inter I vinden we op 1 Dennis Ausma met De Bruin’s Randy ook een Gribaldi maar dan een KWPN-er. Hij haalde een score van 64% waarmee hij beter was dan alle andere Inter I starters. (in de Prix St.George had hij al een 9de plek gehaad ook met 64%). Ruim 66% liet Katja Gevers noteren met haar Gribaldi, Thriller, daarmee verdiende ze de 5de plaats in de Grand Prix.

Danielle Houtvast en haar Rambo (v: Rambo) hebben met hun rit bij de Young Riders 68.90% bij elkaar gereden en daarmee hebben ze de bondscoach Tineke Bartels overtuigd, Danielle gaat mee met het Nederlands Team naar het EK later deze zomer. Ook opgenomen in diezelfde selectie en een derde plaats in de Young Riders competitie van Uden was Marinetty (v: Solero) en Mellissa Tychon. Zij reed 71% bij elkaar.
Het EK voor Junioren & Young Riders wordt verreden van 21 tot en met 24 juli in het Deense Broholm.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!