Het Bundesturnier komt er aan!

Geplaatst door on 13 juli 2011

Maar liefst 292 paarden uit 13 landen zullen afreizen naar het stadspark van Hannover om daar deel te nemen aan het jaarlijkse Trakehner Bundesturnier. Op 21 juli gaat het concours beginnen. Het Bundesturnier is een concours waar je alleen met een Trakehner aan mee kan doen maar als je een Trakehner hebt kun je wel in alle disciplines en op elk niveau deelnemen. Er zullen klassen zijn voor springen, eventing, aangespannen en uiteraard dressuur. Nieuw dit jaar is dat er in al die disciplines ruimte is gemaakt voor junioren klassen. Vorig jaar was er een mogelijkheid om mee te doen aan een junior klasse in veelzijdigheid,  nu is die mogelijkheid er voor alle discipline.
het is echt de moeite waard om de reis naar Hannover te maken want zoveel Trakehners op 1 plek is echt een uniek evenement. Ook uit Nederland gaan Trakehner combinaties naar Hannover. Daarover kunt u later deze week veel meer lezen hier op de site. Maak uw agenda alvast vrij, van 21 t/m 24 juli Hannover!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!