Laatste sportonderdelen van het BT 2011

Geplaatst door on 25 juli 2011

Op de zondag worden de laatste linten verdeeld van het Bundesturnier. In deze sportklassen reed nog 1 Nederlandse ruiter mee, Marjolijn heeft haar DH’s Pearl’s Pleasure (v: Münchhausen) gezadeld voor de finale van het M dressuur onderdeel. Helaas waren er wat verstoringen in de wissels en die telen door. Deze klasse dus geen plaatsing voor de mooie vos. Maar Marjolijn weet dat het paard nog veel groei door gaat maken. Hij heeft aanleg voor het hogere werk. Hij is een fijn paard om te rijden en een plezier om mee te hebben op concours. Wellicht dat hij er niet bij gaat zijn op het volgende Bundesturnier want Pearl staat te koop.
In deze klasse was er weer die El Gardo (v: Kasparow) die een prijs haalde. Hij behaalde 64,3% wat 0.4% te weinig was voor de overwinning.

Dan was er ook nog de finale van de S tour. Die wordt altijd verreden in de vorm van een Kür op muziek. Voor die Kür had de op de Berkenhoeve geboren Münchhausen dochter  Iselle geselecteerd.  Iselle gereden door eigenaresse Ann Christian Camp liet een keurige Kür zien maar de score van 199 punten was niet genoeg om in de ereronde te mogen meerijden.

Op het hoofdterrein waar alle prijzen worden uitgereikt werd helaas tegelijkertijd de ereronde verreden voor de E-klasse die zaterdag verreden was. De winnaar van deze klasse was overgelukkig met het prachtige schilderij wat onze eigen Heleen Cramer had gesponsord voor dit concours. Het schilderij toonde een super chique Trakehner veulen in oranje rode tinten. Carlin Amman winnaar van de E-klasse was overgelukkig! (hopelijk krijgen we later deze week een foto van deze uitreiking)

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!