EK Dressuur vor Junioren en Young Riders

Geplaatst door on 27 juli 2011

In Broholm was het weer niet veel beter dan in Nederland waardoor de prijsuitreiking van het EK verliep in de stromende regen. Trakehner bloed heeft zich weer goed in de kijker laten rijden door hun jeugdige ruiters. De Grand Prix klasse voor ruiters onder de 25  werd gewonnen door Gribaldi zoon << Painted Black gereden door zijn baasje Morgan Barbaçon. Lichtvoetig en met veel schwung liep hij een prachtscore van 71.7% bij elkaar.

In de Young Riders klasse zien we ook veel Trakehner bloed terug in de uitslagen lijst.
Op 3 zien we Caprimond voszoon Atterupgaards Cassidy voor Denemarken gereden door Cathrine Dufour Denemarken, ze behaalden in de Kur 73.7% dat was goed voor de derde plaats. Onze eigen Marinetty (v: Solero) staat op een hele knappe 7de plaats, Melissa Tychon begeleide hem naar 69.5%. Hij wordt direct gevolgd door Gribaldi zoon Rambo samen met Danielle Houtvast haalde hij de 8ste plaats en 69.1%. Hohenstein zoon Habitus >> vinden we op de 12de plek met 67.2%.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!