Deelnemers aan Bundeschampionat bekend gemaakt

Geplaatst door on 2 augustus 2011

In Hannover zijn de laatste beslissingen genomen ten aanzien van welke Trakehners het stamboek mogen vertegenwoordigen op het Bundeschampionat in Warendorf. Het Bundeschampionat is het Duitse Kampioenschap voor alle rassen, alle disciplines, wordt gehouden van 31 Augustus tot 4 september. Eerder al meldde we dat voor het aangespannen onderdeel voor 6 jarige de ex Neumünster-ganger  Hallelujah (Lehndorff’s x Artistic Rock)  een startbewijs heeft gekregen.  Nu zijn er nog veel meer namen bekend gemaakt, de winnaar van het SGW onderdeel van het Bundeturnier < Sunny Side First (Fragonard xx/Tolstoi) zal met Kai Steffen Meier bij de 5 jarige meedingen naar de prijzen. In diezelfde klasse zal ook Saviola v. Grafenstolz/Abdullah een gooi naar de prijzen doen.

In de dressuursport komen we meer paarden tegen die gesierd zijn met een Trakehner brandmerk, bij de  3 jarige zullen dat zijn: Donauflamme >(v. Rheinklang), Herbstkonig > (v. Interconti) en Windsor (v. Ovaro). Bij de 4 jarige, 1 merrie Unna Donna (v. Donaufels) en 3 hengsten namelijk: Herbstbach (v. Occacio), Montafon (v. Cadeau) en ↓ Sidney Bay (v. Axis). Er zijn ook klassen voor 5 jarige, daarin zien we: <Amadelio v. Lehndorff’s/Lauries Crusador xx

Onze fokkerijleider Lars Gehrmann, die de eindbeslissingen neemt rondom de keuze voor Warendorf zei over zijn equipe:  “We konden paarden selecteren waarmee we echt voor de dag kunnen komen. Het zijn allemaal sportieve en atletische dieren die vooraan kunnen meelopen in Warendorf. Daar gaan we dan ook voor”

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!