In Memoriam Goldstar:

Geplaatst door on 5 augustus 2011

Hoe dicht kunnen vreugde en verdriet naast elkaar liggen.

Opgewekt reed Trakehner fokker Toon van Osch woensdag 3 augustus naar huis vanuit Wickrath waar de Staats-premie show gehouden werd. Al zijn voorgestelde merries, vijf in totaal hadden de staatspremie verkregen. Een blijde dag, maar wel met in zijn achterhoofd de wetenschap dat in de kliniek in Someren zijn merrie Goldstar (v. Partout) op de operatie tafel lag met een gaskoliek die de avond daarvoor al ontstaan was. Toch overviel hem het telefoontje uit de kliniek in Someren, dat de darm gescheurd is en er niets meer aan te doen was. Ze moesten haar ter plekke laten inslapen.

Toon: “Ze heeft dit jaar weer een sterk hengstveulen van Biotop, dat we gespeend hebben en het wel zal gaan doen. Ze is de trotse moeder van onze merrie Goldstern, die het intussen met Roelof Brink zo goed doet. Zelf is ze, met twee verschillende amazones, twee keer naar de Z dressuur gelopen, waardoor ze haar Verbandspremie verdiende. Ze was een van mijn beste merries, die ik het meest waardeerde….”
* op de foto’s ziet u Goldstar met haar Biotop hengstveulen van vorig jaar, Golden Focus.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!