Uitnodiging voor het Veulenkampioenschap

Geplaatst door on 10 augustus 2011


De veulenkeuringen in het Rheinland zijn allemaal achter de rug voor dit seizoen. Wij in Nederland hebben echter nog 1 datum te gaan. Op 21 augustus wordt op Trakehner stoeterij de Garst in Liessel de late veulenkeuring gehouden.

Alle Trakehner veulens die tijdens de keuringen in Nederland, België en Rheinland 54 punten of meer hebben gehaald zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het Veulenkampioenschap. Alweer voor de 5de keer gaat dit Kampioenschap gehouden worden op de prachtige terreinen van Gestüt Domselshof in Kerken.

Op 27 augustus vanaf 14.00 uur komen daar de de allerbeste veulens van het afgelopen jaargang samen. Deelname aan het kampioenschap wordt vermeld in het paspoort!
Heeft u veulen 54 punten of meer gehaald op de keuring? Dan komt u toch zeker naar het Kampioenschap? Geef uw deelname op bij onze voorzitter Antoon van Osch: dat kan per mail naar: tovos@tovos.nl of per telefoon: 06-5373 2636

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!