Bundeschampionat afgesloten

Geplaatst door on 5 september 2011

Gisteren werd het Bundeschampionat in Warendorf afgesloten, tijd om de resultaten te bekijken. Opvallend is dat maar 1 Trakehner zich heeft weten te plaatsen in de finale van de dressuurpaarden. In de veelzijdigheidssport zien we maar liefst 5 Trakehners die doorgedrongen zijn tot de hoogste regionen.

Helen Langehanenberg reed de superchique 4 jarige Unna Donna (v: Donaufels x Hohenstein) naar een keurige 9 de plaats in de finale voor de 4 jarige dressuur-ruinen en merries. Unna Donna won in Juli al haar klasse tijdens het Trakehner Bundesturnier en liet zich ook nu sterk zien.

In de finale voor 5 jarige Veelzijdigheidspaarden zien we 4 Trakehners in de top 20.
De vos ruin Maybach (v: Zigeunerheld xx) werd door zijn Zweedse ruiter Louise  Swennson-Jähde met 30.6 punten naar de 8ste plaats gestuurd. Maja Kozian begeleide de zwartbruine merrie Saviola (Grafenstolz x Abdullah) naar een score van 29.2 en de 10de rang. 1 plaatsje verder zien we Titulus zoon First Flight Alliance  die met veteraan Elmar Lesch 27.5 punten liet noteren. Hij behaalde daarmee de 11de plek. De andere grootramige Titulus zoon liet, wellicht door vermoeidheid, wat punten liggen op de laatste dag en vinden we na 2 eerdere zeges terug op de 16de plaats.

Ook bij de finale van de 6 jarige eventingpaarden heeft een Trakehner de finale gehaald. Deze Delektra (een Domhardt dochter) behaalde de 11de plaats met 24.3 punten.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!