Stuten Leistung Prüfung

Geplaatst door on 25 september 2011


La Diva heet deze Goldschmidt dochter, zij heeft gisteren de eerste prijs gehaald bij de 3 jarige merries tijdens de Stuten Leistung Prüfung gehouden op Stoeterij Domselshof. La Diva was niet alleen de beste ze was ook ruim de grootste van de groep van 22 Trakehner merries. De  donkerbruine merrie uit een Arogno merrie meet 175 met haar 3 jaar werkelijk groot! Ze werd voor haar eigenaar / fokker Fam. Willems professioneel voorgereden door Jana Freund, ze begeleidde de merrie naar een eindcijfer van 8.3.

Bij de 4 jarige was dit knappe koppel de beste. Unna Donna (v: Donaufels) de beste papieren en haalde een mooie totaal score van 8.4. Unna Donna in bezit van Gestüt Wiesenhof,  werd gereden door Sebastian Langehanenberg. In Hannover heeft de merrie ook al veel prijzen in de wacht gesleept toen in de vaardige handen van Helen Langehanenberg.

Geen verrassing was het dat van de Nederlandse paarden Golden Surprise de beste cijfers haalde. De merrie is volwassener geworden en deed het erg goed onder zadel. Onder haar eigen ruiter Anouk Ivits en onder de fremdreiter, Golden Surprise was zeer constant en deed het heel goed. Ze haalde een prima score van 7.86. Omdat de merrie ook al naar de Staatspremie Vergabe is geweest gaat ze nu door het leven als St.Pr.u Pr.St. Golden Surprise. Die titel gaat ook naar 2 andere merries uit Holland. Herbstsonne en Frühlingskupfer haalde eerder al hun St.Pr titel en kunnen nu ook het u.Pr.St voor hun naam zetten.
Deze merries waren het ook die de beste cijfers voor het springen haalden. De 4 jarige Herzendieb dochter Herbstsonne haalde maar liefst een 9.5 voor haar techniek op de sprong, tijdens de rijproef toonde ze zich erg goed, haar eindscore was 7.78. De Kasparow vosdochter, Frühlingskupfer haalde een 9 in de kooi en een puntentotaal van 7.62. De eindcijfers van alle merries kunt u zien op een lijst die u hier kunt downloaden.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!