Cross rond de Dierentuin

Geplaatst door on 12 oktober 2011

Elk jaar aan het einde van het seizoen wordt een eventingwedstrijd georganiseerd in Ströhen. Op de terreinen rondom de Arabierenstoeterij en dierentuin van familie Ismer liggen prachtige hindernissen en waterpartijen waar een altijd spannende wedstrijd wordt gereden.

Twee van de verreden klassen werden gewonnen door een Trakehner, in de uitslagen nog meer paarden met ons brand op de schenkel. In de lange 1* ging Pilot Cutter (Rassija Pavlin x Arogno) met het gouden lint naar huis. De ruin stond na een hele goede dressuurproef met 37.5 strafpunten al aan de leiding en kon zich na een foutloze cross de twee balken die vielen bij het springen gewoon veroorloven. Op 7 in dezelfde klasse ook een Trakkie, TSF Benjamin een zoon van EH.Parforce, ook de 16de vermelding ging naar een Trakehner, Cappucino v: I-punkt. In het 64 paarden tellende starters veld was ook de 22ste plaats voor een Trakehner, Cancion, een Donauwalzer heeft ook de cross foutloos gedaan.
In de korte 1* was de winst voor Glenn Grant v: Buddenbrock x EH.Consul, weer gereden door Ingrid Klimke maakt de 6 jarige donkerbruine een mooie groei door in zijn sport carrière. Ook Ingrid en Glenn Grant stonden vanaf de dressuur op 1 en lieten hun positie niet meer los.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!