Heel veel mooie mannen

Geplaatst door on 22 oktober 2011

Kiejev, Gribaldi x Buddenbrock fokker/eigenaar Fam. Schuil

Alle hengsten hebben zich vandaag getoond    “ boven het hout”.  In Neumünster gaat dat altijd vol rust en ruimte. Sommige paarden zijn niet gefokt om te springen maar ze wilden allemaal.
De Dramatiker en Hirtentanz zonen toonde veel talent en techniek boven de balken.  De 4 Grand Passion zonen vielen op in positieve zin. Ze bewegen goed springen goed en zijn zeer smakelijk om naar te kijken. Vooralsnog tekent zich geen overduidelijke winnaar af.

Holyfield v: Okavango laat zich erg goed zien. (medebezit van Joop van Uytert)

Vandaag hadden we wel een mooie gelegenheid om van de Nederlandse paarden (en mensen) waar we niet eerder beelden van konden tonen een paar plaatjes te schieten. (met dank aan Nicolien van Beek voor haar inspanningen) Bovenaan dit artikel ziet u Kiejev een fokproduct van Familie Schuil.

Al lijkt het hier dan Joop van Uytert de Sirtaki danst, hij helpt hier zijn voorbrenger om zijn hengsten zich goed te tonen.

De Singolo zoon Fairmont Hill in medebezit van Joop van Uytert

De veilingpaarden zijn allemaal al een keer de baan in geweest. Hier ziet u de vosruin van Goldschmidt Honore gereden door Jana Freund.

Het programma van zaterdag is weer bomvol  alle hengsten tonen zich los in de baan in beweging. De veilingpaarden worden allemaal getoond en er zijn nog lezingen in de tweede hal.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!