Kaija pakt de titel

Geplaatst door on 22 oktober 2011


King Arthur dochter, Kaija, was eerder dit jaar de beste merrie van Schleswig Holstein, vandaag pakte ze de Nationale titel. Kaija is een grote, met macht bewegende donkerbruine merrie. Moeder Kosima bracht al eerder een merriekampioen met deze King Arthur bewijst ze eens te meer een hoog interessante fokmerrie te zijn. Kaija beschikt over een fantastische draf en een geweldig interieur. Ze heeft haar Staats Premie en haar Verbands premie al gehaald en is daarenboven ook gedekt (door Elfado) .

De merrie bracht tijdens de veiling, die de verkiezing tot beste merrie volgde, €30.000 op. De prijzen van de te veilen paarden staan ook hier onder druk van de crisis. Duurste merrie was de als rijpaard voorgestelde Nachtmusik een Tambour dochter, zij ging voor €50.000 naar een andere stal. Duurste veulen was een Hofrat hengstveulen, de zoon van Heavenly bracht €15.000 op.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!