WK Jonge Eventing Paarden

Geplaatst door on 25 oktober 2011

Terwijl Trakehnerminnend Europa verzameld was in de Holstenhallen in Neumünster werd er in Frankrijk het Wereldkampioenschap voor Jonge Eventingpaarden verreden. 6 en 7 jarige paarden die zich eerder in het afgelopen seizoen hebben gekwalificeerd streden daar om de wereldtitel. Op de startlijsten vinden we 3 Trakehners. In de klasse voor 7 jarige paarden heeft Ingrid Klimke met haar Parmenides (v: Sir Chamberlain) een fantastische wedstrijd gereden. Na een goede dressuurproef bleef de zwarte verder foutloos. Met een kleine tijdfout vinden we hem terug in de uitslagenlijst op een 9de plaats.

Op de 14de plek in dit zware deelnemersveld staat Lady You MG. Onlangs vertelde we nog dat deze merrie de tweede prijs heeft gewonnen in de Trakehnerren, dat was een onderdeel van de training want de vos heeft in Frankrijk een prima wedstrijd gelopen.  Na een keurige dressuurproef en een snelle cross maakte de merrie twee slordigheidsfoutjes in het springen. De Houston dochter heeft eens te meer bewezen een heel goed eventingpaard te zijn.

Ook Songline, Sieger hengst van 2006, was van de partij. Helaas had hij in de cross een “langsloper”  wat hem behalve strafpunten ook tijdfouten opleverde. Daardoor deze keer geen prijs voor de donkerbruine.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!