Trakehner Bloed in Lyon

Geplaatst door on 30 oktober 2011


Op 1, op 5, op 11, 12 en op 15 allemaal paarden met Trakehner bloed in de aderen, ze staan allemaal op de uitslagen lijst van de tweede ronde voor de Wereldbeker Grand Prix gereden in Lyon.
Gewonnen werd er, alweer, door Ulla Salzgeber en haar Herzruf’s Erbe (v: Herzruf). Beste Nederlander was Hans Peter Minderhoud met zijn Ferro uit een Balzflug merrie, Whitney van ’t Genthof. Een Michellino en een Gribaldi vinden we op 11 en 12 en op de 15de plek, Axis gereden door Tehri Stegars. Ulla reed 81% en €11.000 bij elkaar, Hans Peter 74% (€2500). Axis die nog niet vaak is uitgebracht in een wereldbekerwedstrijd behaalde een zeer nette 64,8%, met €500 is de reis van Luxemburg naar Lyon ook zeker niet voor niks geweest.

Ulla is weer zeer enthousiast over haar “Herzie” hij deed het, ondanks 40 gemiste trainingsdagen, geweldig. Plaatsen 1 t/m 3 waren voor Duitse ruiters, Isabelle Werth en Monica Theodurescu nemen plaats 2 en 3 voor hun rekening. In het interview legt Ulla uit hoe de wedstrijd is verlopen in Lyon.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!