Ararad en Windsor goed in Schlieckau

Geplaatst door on 23 december 2011

Tijdens de laatste 30 dagen test van 2011 hebben jonge hengsten met Trakehner invloeden zich goed geweerd. Windsor de Ovaro zoon (uit een Schiffon merrie) die in 2010 werd goedgekeurd voor het Trakehner Stamboek behaalde mooie cijfers als: een 9 voor zijn karakter en voor Rittigkeit, voor zijn optreden behaalde hij een 8,5 net als voor zijn bereidheid tot werken en zijn temperament.
Er was ook een Nederlands gefokte hengst met veel Trakehnerbloed.  Axis zoon Dantzig, inmiddels omgedoopt naar, Ararad is gefokt door TCN leden Jan en Anna Schuil. De zwartbruine is gefokt uit de KWPN Gribaldi dochter Tellie. Ararad is aan gemeld bij het Oldenburger Stamboek en haalde mooie cijfers op deze 30 dagen test.  Ararad behaalde maar liefst een 9,5 voor zijn karakter en 8-en voor zijn gangen. Voor rittigkeit, bereidwilligheid en temperament kreeg hij steeds een 8,5. Weer Trakehner paarden waar je als eigenaar en/of fokker alleen maar heel trots op kan zijn.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!