Komt allen!!

Geplaatst door on 4 januari 2012

Elk jaar wordt in Münster-Handorf de voorjaarskeuring gehouden. De keuring in Münster Handorf is een onderdeel van de Trakehner Hengstenkeuring. Het fungeert als nakeuring voor de jaargang 2011 en is de plek om een Volbloed hengst aan te bieden voor erkenning van het Trakehner Stamboek. De keuring is op de vrijdag en begint om 15:00 uur(volgens het tijdschema van 2011) de toegang voor de keuring is gratis. Op zaterdag 4 februari begint op dezelfde locatie om 13:00 een HENGSTENSHOW die elk jaar weer een feest is om te bezoeken. In een uitverkochte hal ziet u vele hengsten uit heel Duitsland en soms daarbuiten onder het zadel voorbij komen. Als u nog geen keuze heeft kunnen maken voor uw merrie dan is dit de gelegenheid bij uitstek om te kijken te vergelijken en te kiezen! De afstand valt reuze mee, dus geen reden om niet te komen!
Adres voor uw navigatiesysteem: Westfälisches Pferdezentrum, Sudmühlenstrasse 33-35  –  48157  –  Münster-Handorf.

Dit jaar is er nog een reden om zeker te gaan, omdat TCN 25 jaar bestaat gaan we in Münster Handorf alvast beginnen met het feestje. Er zal een stand zijn om TCN en de Trakehner te promoten en er gaan een aantal Nederlandse Trakehner hengsten mee naar Munster. Er zal een grote verloting worden gehouden waar een dekking van onze Nederlandse hengsten gewonnen kan worden! (voor bijna niks!)

Aangezien normaal vrij vroeg de kaarten (zitplaatsen) uitverkocht zijn, willen we er dit jaar er niet te laat bij zijn. Wij vinden het ook gezellig als we bij elkaar zitten als TCN leden, dus als u dit ook gezellig vind, dan kunt u de kaarten bestellen à € 10 per persoon bij het secretariaat familie Molendijk tel: 0186-604373 fax: 0186-600300 of mail naar secretaris-tcn@planet.nl Uiterlijk opgave 8 januari 2012, aangezien wij schriftelijk de kaarten bestellen gaat 9 januari de brief op de post.
De kosten graag voldoen op bankrekening 30.73.47.052 t.n.v. Trakehner Contact Nederland o.v.v. “Münster 2012” en uw naam.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!