te leuk

Geplaatst door on 5 januari 2012


Het is geen Trakehner maar Trakehner liefhebbers zijn ook paarden liefhebbers dus dan valt dit vast in goede aarde. Op internet kwamen we deze kinderfiets tegen, jammer dat het cadeau seizoen voorbij is maar wellicht komt er nog een moment waarop een pony/paarden minnend kind zo’n fiets krijgt voor zijn/haar verjaardag?? Uw redacteur is een beetje jaloers dat er vroeger een heel gewone fiets was en niet zo’n geweldige pony fiets!
De stoere zwarte zal elke Gerco Schröder in de dop prachtig vinden maar de roze is natuurlijk voor een jonge Adelinde niet te versmaden.

* omdat we op dit bericht ook jaren later nog steeds reactie krijgen hebben we voor u deze link naar een webshop waar u deze fietsjes of setjes om een fiets aan te kleden kunt kopen Het is een link van een Nederlands bedrijf waar we verder niets van weten en geen banden mee hebben maar die u wel verder kunnen helpen bij deze fietsjes!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!