Nog meer dressuur successen in Drachten

Geplaatst door on 10 januari 2012

In drachten werden behalve de Grand Prix ook alle andere dressuurklassen gereden ook daar zijn de Trakehners goed vertegenwoordigd.
In het ZZ-Zwaar heeft Linda van der Hauw 2 Gribaldi’s gestart, met Tiadette en Unadette haalde ze 65 en 62%. Nog een andere Gribaldi vond zijn weg naar de uitslagenlijst Hennie Roffel reed Rebel naar 62%.

In de junioren klasse deed Blue Horse Hertug dochter Ravell’s Hexia onder Jeanette Rogney voor Noorwegen het erg goed. Ze haalden 63.51%.

Ook in de Young Riders klasse weer het brandmerk wat we herkennen, Popcorn een Anduc uit een Flaneur reed voor Zwitserland 63% bij elkaar. Ruiter Andrina Suter was erg trots op haar donkerbruine.

Marlies van Baalen heeft een nieuwe rijzende ster in de Inter I klasse, haar BMC Zigeuner is een Gribaldi nakomeling die 66,3 procent liet noteren en een 4de plaats.

Ook in de Inter I een volle Trakehner, TSF Konrad is een Charly Chaplin uit een Arogno dochter die door Philene von Bremen werd geleid naar 63% en een mooie 6de plaats.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!