Hengst gekeurd in Frankrijk

Geplaatst door on 19 januari 2012


Tijdens de grote Paardenshow van Parijs, Salon du Cheval, is er een hengst toegevoegd aan het dekhengstenbestand van het Trakehner Verband. Epatant een 3 jarige Stradivari zoon uit een Iglesias moeder had al een indrukwekkende 70 dagen test afgelegd in Schlieckau. In Parijs moest hij in een luidruchtige hal met veel publiek alle onderdelen die op de reguliere hengstenkeuringen plaats vinden verdeeld over twee dagen afleggen.
In die hal kon hij zijn prima karakter tonen door ondanks de afleiding steeds werkwillig te zijn en mee te willen denken. Boven het hout toonde hij veel techniek en flex. Met zijn optreden maakte hij veel reclame tijdens de bomvolle beurs voor het Trakehner paard.
Na de keuring wisselde de hengst van eigenaar. Hij zal door de nieuwe eigenaar, Stoeterij Equi-Space voorbereid worden op een sport carrière in de veelzijdigheids- sport. De jonge schimmel heet voluit:  Epatant des Briandes

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!