TCN draagt uit

Geplaatst door on 5 februari 2012


Het eerste optreden van TCN 25 jaar is heel goed verlopen. Tijdens de hengstenkeuring/show in Münster Handorf heeft TCN een prima kans gekregen om de naam en de bezigheden van TCN  in Nederland en daarbuiten uit te dragen.  Ad en Yvonne hebben met hulp van hun dochter een mooie stand gebouwd die aangekleed werd door oerhollandse tulpen als altijd verzorgd door Bouquet Trakehners. Het was een fleurig geheel wat goed in het oog sprong en waar de lootjes, waarmee je gratis dekkingen van Nederlandse hengsten kon winnen, grif verkocht werden. Het heeft een mooi bedrag opgebracht en het was een mooie kans om de Nederlandse hengsten in het spotlicht te zetten.Er waren dekkingen te winnen van: Schönglanz, Goldschmidt, EH.Kasparow en Artistic Rock.

Naast de stand en overal bloemen heeft onze voorzitter Toon ook nog een uitleg kunnen geven over het werk van TCN, Verbands voorzitter Petra Wilms heeft de lootjes getrokken die bepaalde wie de dekkingen heeft gewonnen.Allemaal blije mensen die bijna niet kunnen wachten tot de seizoen gaat beginnen!

Vanuit Nederland waren Artistic Rock en EH.Kasparow naar Munster Handorf gereisd om mee te doen aan de show.
Dat Artistic Rock inmiddels de respectabele leeftijd van 20 heeft bereikt was helemaal niet zichtbaar tijdens zijn voorstelling. Hij kan nog steeds aanspraak maken op zijn titel bewegingskunstenaar!
EH.Kasparow werd aan de hand voorgesteld, Cord Meiners heeft hem aan het enthousiaste publiek getoond. De winnaar van de gratis dekking van Kasparow heeft hem ook nog even ontmoet.

TCN heeft met dit eerste optreden meteen al heel veel meer bekendheid gekregen!

*de foto’s in dit artikel zijn gemaakt door Theo Verkuylen, Theo dank!!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!