Waar kan ik een Trakehner kopen?

te_koop_trakehnersNet als andere paarden worden ook Trakehners ter verkoop aangeboden. Dat kan via de normale kanalen als Sporthorses en andere advertentieplekken op internet of in de (vak)bladen. Let wel op in deze advertenties, vaak worden paarden Trakehners genoemd terwijl ze dat maar half of zelfs helemaal niet zijn. Mocht u vragen hebben kunt u altijd TCN om advies vragen.
Verder heeft TCN een gratis service voor zijn leden en andere Trakehner liefhebbers. Op deze site proberen we het actuele overzicht te geven van paarden die te koop zijn. Dat kan zijn in alle leeftijden en voor elk prijsniveau. Ook als u een Trakehner wilt verkopen willen we graag bijspringen om het paard en zo goed mogelijk passende baas te geven. Neem daarom contact met ons op, geef ons de gegevens van u en het paard, stuur foto’s,  wij doen dan de rest.
info@trakehnercontact.nl

 

Als u op deze verkooppagina niet het droompaard wat u zoekt kunt vinden kan u ook contact met ons opnemen wellicht weten we nog andere paarden te koop?

TCN STAMBOEKDAG 2023 OP ZONDAG 16 JULI AANSTAANDE!


Ons jaarlijkse Trakehner feest gaat gehouden worden op zondag 16 juli aanstaande. Heeft u een Trakehner veulen of een jonge merrie dan kunt u nu inschrijven voor de stamboekdag.
Stuur een mail naar info (apestaartje) trakehnercontact (punt) nl dan krijgt u alle informtie die u nodig heeft voor die leuke dag! Er zullen (tegen betaling) weer boxen beschikbaar zijn voor de merries met veulens. Komt allen om mee te genieten van een nieuwe jaargang in Nederland geboren Trakehners!
Mail of bel voor meer informatie! Bij vragen staat TCN u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!