Wat kan ik allemaal doen met een Trakehner?

Alles!!!

Door hun bijzondere bloedvoering en het relatief hoge Volbloed aandeel in hun DNA zijn Trakehners geschikt voor elke tak van sport. Er zijn Trakehners terug te vinden in letterlijk alle takken van paardensport. Daarnaast zijn het ook nog eens heerlijke recreatie of familiepaarden.

Natuurlijk zijn er stromingen in de fokkerij waardoor bepaalde paarden meer geschikt zijn voor springen andere weer meer aanleg hebben voor dressuur.  Veelzijdig zijn ze vrijwel allemaal. Als u op het punt staat een Trakehner aan te schaffen en u bent niet zeker over waar u het paard voor kunt inzetten kan TCN u bijstaan en tips geven.
grib-ed

abdullah89247
windfall2004

easy_0141

paribaldi_1205

P2

kasparow-tcn_ike-putten_6927

kosto3111

160km-florac-2

lucyphillipsstand

lope_bay

man-tcn-5149

rennverein

winter-buitenrit

sundown_horse

14 JULI TCN STAMBOEKDAG


U gaat er toch ook bij zijn? Op zondag 14 juli aanstaande organiseren we de TCN Stamboekdag. Op die dag is iedereen met interesse of passie voor het Trakehner paard uitgenodigd om te komen naar Manege Groenewoude in Woudenberg. De details over starttijden kunt u vinden op deze site zodra die bekend zijn. U bent allemaal welkom!Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!