Wat kan ik allemaal doen met een Trakehner?

Alles!!!

Door hun bijzondere bloedvoering en het relatief hoge Volbloed aandeel in hun DNA zijn Trakehners geschikt voor elke tak van sport. Er zijn Trakehners terug te vinden in letterlijk alle takken van paardensport. Daarnaast zijn het ook nog eens heerlijke recreatie of familiepaarden.

Natuurlijk zijn er stromingen in de fokkerij waardoor bepaalde paarden meer geschikt zijn voor springen andere weer meer aanleg hebben voor dressuur.  Veelzijdig zijn ze vrijwel allemaal. Als u op het punt staat een Trakehner aan te schaffen en u bent niet zeker over waar u het paard voor kunt inzetten kan TCN u bijstaan en tips geven.
grib-ed

abdullah89247
windfall2004

easy_0141

paribaldi_1205

P2

kasparow-tcn_ike-putten_6927

kosto3111

160km-florac-2

lucyphillipsstand

lope_bay

man-tcn-5149

rennverein

winter-buitenrit

sundown_horse

TCN STAMBOEKDAG 2023 OP ZONDAG 16 JULI AANSTAANDE!


Ons jaarlijkse Trakehner feest gaat gehouden worden op zondag 16 juli aanstaande. Heeft u een Trakehner veulen of een jonge merrie dan kunt u nu inschrijven voor de stamboekdag.
Stuur een mail naar info (apestaartje) trakehnercontact (punt) nl dan krijgt u alle informtie die u nodig heeft voor die leuke dag! Er zullen (tegen betaling) weer boxen beschikbaar zijn voor de merries met veulens. Komt allen om mee te genieten van een nieuwe jaargang in Nederland geboren Trakehners!
Mail of bel voor meer informatie! Bij vragen staat TCN u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!