Fame danste in Emmen

Geplaatst door on 17 februari 2018


De regiokampioenschappen zijn overal zo’n beetje achter de rug. Aniek Schraa en Fame (Frühlingsflocke)  hebben het afgelopen weekend in Emmen hun  kampioenschap gereden. In de klasse ZZ-Licht mochten er uiteindelijk 5 starten op het Drents kampioenschap,  waarvan er 2 door mogen naar Ermelo. Fame en Aniek hebben nét niet het startbewijs gehaald voor de Nationale maar dat was niet omdat ze het niet probeerde! Fame gooide haar mooie benen op de diagonaal hoger dan mogelijk leek en scoorde daar goed mee maar de wissels in galop zijn nog niet genoeg bevestigd. Dat is helemaal geen probleem want er is tijd zat, Fame is nog maar 7 jaar oud. Met haar Kür heeft Aniek het zichzelf niet makkelijk gemaakt, ze probeerde daar extra punten te scoren. Helaas had ze een oefening ingebouwd die reglementair nog niet mocht. Fame en Aniek voerde de halve pirouettes wel heel goed uit maar wel op een plek waar dat nog niet mag. Dat beloofd nog wat voor de toekomst!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Contact Nederland

Waar een klein stamboek groots kan zijn

De Trakehner belichaamt het zeer speciale: de bereidheid om te presteren, de elegantie, dynamiek van beweging, intelligentie en werkwilligheid zijn de unieke kwaliteiten van dit speciale paardenras. Gebaseerd op de grote passie en betrokkenheid van de fokkers, blijft dit ras steeds weer uitstekende sportpaarden produceren!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!