HLP van His Moment & Intarsio goed

Geplaatst door on 22 februari 2018


His Moment
de kampioenshengst van 2016 heeft zijn 14 dagen test vorig jaar al gedaan in Denemarken. Daar haalde hij prima cijfers. Nu was het tijd voor het tweede deel van zijn verrichtingsonderzoek. Hij heeft in Münster Handorf de test voor sport richting dressuur met succes afgesloten en haalde een mooie 7,58.  Hij kan dus aan zijn dekseizoen beginnen.


De 5 jarige Ovaro zoon Intarsio heeft met zijn verrichting van 7,53 weer een stap dichterbij zijn definitieve goedkeuring gezet. Alleen een sportproef moet hij nog afleggen in de nabije toekomst dan heeft hij alle testen prima doorstaan!

Comments

Comments are closed.

Kattenau

Kattenau Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Mail. info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!