Dalera BB wint haar eerste internationale Grand Prix

Geplaatst door on 26 maart 2018


©foto Petra Kerschbaum

Het was haar eerste keer in de Internationale Grand Prix dat Easy Game dochter Dalera BB ging optreden. Dat deed ze, natuurlijk samen met Jessica von Bredow-Werndl, op het  CDI Ebreichsdorf in Oostenrijk. Dalera had één keer eerder een Grand Prix wedstrijd gelopen, dat was een nationaal startersveld, deze keer was het internationaal. Ze won de proef met een geweldige 75% ! Jessica had sowieso een heel goed weekend een ander paard wat ze mee won de Inter I, maar over Dalera was ze als altijd heel enthousiast, wat is het toch een heerlijk paard!

Comments

Comments are closed.

trakehner Contact Nederland

lss2019

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!