en het is KATTENAU geworden!

Geplaatst door on 21 oktober 2018

De eerste Honoré du Soir zoon die gekeurd wordt en die is ook meteen de Kampioen! Toch nog verrassend omdat hij wellicht wat minder in de belangstelling stond maar zeker niet minder kwaliteit vol!


Een geweldig mooi paard, een hengst die bij elk optreden applaus kreeg en in elke gang bovengemiddeld goed was. Een heel sympathieke hengst die ook nog over een interieur kan beschikken wat erg goed is.

Fokker/ eigenaar heeft al jaren directe lijnen met de Trakehners, zoon Michael heeft gereden op Key West en K2. Nu dan kunnen Kurt en zoon Michael Weippert trots naast hun hengst staan als de fokkers van de Kampioen van 2018. Omdat ze uit een boerengeslacht komen weten ze wat het is om afscheid te nemen, als je fokt moet je ook verkopen, maar toch valt het zwaar. We kunnen alleen maar hopen dat hij in de juiste handen komt en alle kansen krijgt. Uiteraard blijven we hem volgen!

Tijdens het bespreken van de hengst en het applaus voor de winnaar stond de hengst als een standbeeld. Braaf en met overzicht bleef hij rustig om zich heen kijken, de sjerp vond hij prima, hij wachtte rustihg aan de hand van zijn voorbrenger tot het tijd werd om de ereronde te lopen. Een fijn dier.

Reserve werd INSTAGRAM

 

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!