Jaarlijks Rheinland feest op andere lokatie

Geplaatst door on 6 november 2018

Ook deze november gaan we met z’n allen het afgelopen jaar nog eens gezellig doornemen. We doen dat onder het genot van een drankje en een heerlijk diner. Als altijd staat er Gans op het menu maar natuurlijk is er ook een mogelijkheid om andere (vegetarische) keuzes te maken.

Dit jaar gaan we naar een ander restaurant en wel naar Gasthof Adlersaal in Menzelen. Daar in de imposante Tonnen-zaal (hoogte 8,27 m) van deze herberg kunnen we gaan genieten van gesprekken, van heerlijk eten, van uitreikingen van ereprijzen en natuurlijk van de loterij waar weer prachtige prijzen te winnen zijn! Zorg dat u er bij bent!

We willen graag weten op hoeveel mensen we mogen rekenen en vragen u daarom aan te geven of u aanwezig zal zijn op 24 november aanstaande. Opgeven kan tot 16 november bij onze voorzitter. Per mail of even bellen naar 0493 344022
Welkom allen!

Nog wat extra details over dit gezellige feest.
Het adres van Gasthof Adlersaal is Ringstrasse 87 46519 In Alpen.
Er kan op deze avond alleen cash afgerekend worden, er is op 100 mtr van restaurant een geldautomaat dus dat hoeft allemaal geen probleem te zijn. De kosten zijn €26,50 per persoon zonder extra dranken. Parkeren voor dit restaurant kunt u het beste doen op het parkeerterrein van de Sparkasse Bank (waar ook de geldautomaat te vinden is)

 

 

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!