Michelle en Golden Tulip geweldig op de Hippiade!

Geplaatst door on 30 augustus 2019


Golden Tulip hebben we al vaker zien schitteren! Was ze vorig weekend nog onderdeel van de familigroep van moeder Golden Rose, nu ,oest ze aantreden op de KNHS Hippiade in Ermelo. In de klasse M2 reden ze vanmorgen eerst de eerste proef en werden 2de! Fantastisch! Dat betekent maar 1 ding, de finale rijden in de middag. Dit alles resulteerde in de 12de plek van nederland! Geweldig resultaat! Michelle gefeliciteerd, heel goed gedaan! Fokker Toon van Osch en eigenaar Chris van Rooy kunnen verder gaan met hun eigen wedstrijd wie is er het meest rots op Tulip?  Gefeliciteerd!

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2019

HM2019 In november is het weer zover, dan wordt de Trakehner Hengstmarkt/ Hengstenkeuring gehouden in de Holstenhallen in Neumünster. Een evenement wat je als paardenliefhebber een keer gezien moet hebben. Als Trakehner fan is het simpelweg onmisbaar. Wilt u meer weten of met ons mee? Stuur een mail dan sturen we alle informatie.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt als altijd bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!