er was er nog 1!

Geplaatst door on 18 juni 2020

Deze was op 15 mei al geboren maar de foto bereikt ons vandaag pas. Hij heet Maha Vito, Maha betekend groot en Vito betekend levendig. Hij was gelijk een actief veulen na de geboorte. Binnen het uur stond hij, had hij gedronken en gepoept. Een sportieve actieve kerel! Gefeliciteerd Pauline!

PS: Bent u op zoek naar een belofte voor de toekomst? Deze Symont zoon uit de Balisto merrie Maha Karuna zoekt, als hij eenmaal “op kamers gaat”, een nieuwe baas.

Comments

Comments are closed.

TCN Stamboekdag 2021

Het was weer een supergezellige en leuke dag. De regen was vóór en ná het programma, de sfeer was dus opperbest. Veel mensen zijn komen kijken. TCN verheugd zich in zoveel aandacht en interesse in het geweldige Trakehner ras. In de loop van de week volgt meer nieuws en berichten over dit evenement. Bent u er niet geweest dan kunt u zich toch een goed beeld vormen, volgend jaar komt u toch ook kijken?

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!