Wat is er vandaag te zien?

Geplaatst door on 15 oktober 2020


Een beeld van hoe de hal er uitziet zonder virus regels. Dit jaar geen stoelen op de lange zijden, daar alleen tafels en stoelen. Aan de korte zijden zijn wel de tribunes maar dan steeds plaatsen vrij gehouden om afstand te kunnen houden.

Omdat het programma helemaal anders is dan we gewend zijn geven we u een schema voor vandaag.

Om 11 uur mogen de hengsten oefenen voor het springen. Ze kunnen dan wennen aan de hal en de kooi.
om 13:30 uur begint de “presentatie op het harde” buiten de hallen is een driehoek uitgezet waar de hengsten hun gangen kunnen tonen.
om 16:00 uur Freispringcup, een speciaal onderdeel wat voor de derde keer gehouden wordt. Uit een voorselectie is een groep van zo’n 12 jonge paarden gekomen die vrij kunnen springen. Ze worden op techniek en vermogen beoordeeld.
om 18:00 uur kan iedereen voor de eerste keer de collectie voor de merrie en veulen veiling zien.
om 20:00 uur is de baan vrij voor losrijden en baan verkennen van de deelnemers aan de TSF Dressur Cup.

Comments

Comments are closed.

Trakehner Hengstmarkt 2021

De 59ste editie van de Trakehner Hengstmarkt gaat plaats vinden van 14 t/m 16 oktober. Het zal weer een aangepaste vorm zijn, de herfst is dan weer losgebarsten en we weten allemaal niet wat dat doet met de CoVID19 situatie. Maar er zijn hopelijk toch weer mogelijkheden om de keuring bij te wonen. Er zijn wel veel minder kaarten beschikbaar wat het reserveren etc. moeilijker maakt. We vertellem er in een artikel over de Hengstmarkt meer over. Het hele evenement zal ook deze keer te volgen zijn via de streaming videobeelden door ClipMyHorse.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!