Isselhooks First Flight naar nieuwe baas

Geplaatst door on 20 november 2020


“Parijs 2024 is het doel ”, aldus de nieuwe eigenaren van Isselhook’s First Sight TSF via de vorige eigenaren Inge en Frank Weißkirchen. “Goody” (stalnaam omdat hij het altijd zo goed doet) is veilig aangekomen in de USA, waar de nieuwe eigenaar, de in Engeland geboren Janine Shoffner, samenwoont met haar man John. De goedgekeurde Trakehner hengst, die ook zal worden gebruikt voor de fokkerij, zal in de toekomst worden gereden door Alexandra Green Kirby, die al successen heeft tot CCI4 * -L in de USA.

Sophie Leube bedankte het succesvolle jonge paard op Instagram: “Tot ziens Goody – het was voor mij een eer om een ​​groot deel van je training te mogen begeleiden. Met je soevereiniteit, je sereniteit en je buitengewone houding bracht je elke dag vreugde, liet je iedereen altijd zien waar je van gemaakt bent en bezorgde je ons onvergetelijke momenten.

Comments

Comments are closed.

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!