Ivanhoe de beste én in de beste 1%!

Geplaatst door on 14 april 2022

Met een fokwaarde van 147 punten bevestigt Ivanhoe (v. Millennium – Hohenstein) zijn uitmuntende erfelijkheid en is momenteel de Beste Trakehner, in de Duitse fokindex en hoort daarbij bij de de top 1% van alle Duitse hengsten!

Naast zijn indrukwekkende erfelijke debuut met o.a. 8 goedgekeurde zonen, Trakehner Rijpaard kampioen evenals diverse keurings- en merrieprestatietest winnende merries, leverde hij ook de runner-up Trakehner merrie van het jaar 2019.

Het FN rapporteerde opnieuw een hoge fokwaarde voor de Hörem-hengst Ivanhoe. Met 147 punten (daarmee 5 punten gestegen tegenover vorig jaar) verbetert Ivanhoe zijn positie bij de top 1 procent van alle hengsten in Duitsland. Bovendien betekent dit opnieuw de hoogste fokwaarde van alle dekkende Trakehner-hengsten! Gefeliciteerd Ivanhoe!

Comments

Comments are closed.

35 jaar Trakehner Contact Nederland

Zet de datum 12 juni in uw agenda en houdt die dag vrij! U bent dan allen welkom om het 35 jarig bestaan van TCN mee te vieren. Details volgen.

12 juni 2022

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!

Vragen? U kunt,als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!