Götenburg Horse Show

Geplaatst door on 26 februari 2012

Traditioneel staat in de laatste week van Februari de Götenburg Horse Show op de agenda. Ruiters van wereldklasse reizen naar Zweden om daar te rijden in het prachtige Scandinavian stadion. In de dressuur waren de grote “grote” namen niet van de partij, toch was er fantastische sport te zien. Patrick Kittel heeft zijn topper Scandic thuis gelaten maar wist met Toy Story toch gewoon de prijs voor zich op te eisen.


In die Grand Prix klasse zien we ook hier weer Trakehner bloed. De zwartbruine Schianto is een Gribaldi uit een Schwadroneur merrie. Hij is 3/4 Trakehner want in de moederlijn vloeit ook nog ander rijpaard bloed. Hij wist zich met zijn ruiter, Sidsel Johansen, te plaatsen voor de Kür door in de GP 69% te behalen en deed er in de Kür nog een schepje bovenop door een mooie 70,8% te scoren. TSF Rudi’s Memory heeft ook weer een mooie test laten zien maar kwam net een puntje tekort om door te mogen naar de Kür.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!