Catalogus voor de Hengstmarkt online

Geplaatst door on 23 september 2012


Hij is er! de catalogus voor de Hengstmarkt is klaar en online te bekijken. De catalogus geeft inzicht in de bloedlijnen van de jonge hengsten die naar de tweede bezichtiging en dus naar de Holstenhallen in Neumünster mogen. Er zijn wat kleine veranderingen geweest sinds we de lijst hebben gepubliceerd maar in grote lijnen is de collectie zoals we eerder al aan u hebben gemeld. Vier hengsten hebben een Nederlandse eigenaar voor het gemak tel ik dan meneer Smeets nog even als Nederlander terwijl hij al weer een tijdje over de grens woont. Hij brengt Hopkins (nummer 4 ) mee, een Artistic Rock zoon. Verder heeft Joop van Uytert een belang in de nummer 46, Syriano zoon Whizzkid, die Joop samen met Hans Peter Kleinfeld heeft laten voorbereiden. Twee hengsten van Toon van Osch staan in de lijst, ze hebben nieuwe namen gekregen. Een Goldschmidt zoon uit zijn Schwadroneur merrie Kaprice heet nu Klimke en draagt kopnummer 13,  en de Singolo-zoon uit de moeder van Goldschmidt heeft de welluidende naam Golden Motion gekregen, nummer 46.

In de catalogus verder een overzicht van de veiling paarden, 12 rijpaarden in totaal, daarenboven ook de te veilen merries en veulens. In de merrie collectie vinden we o.a. de winnaar van de tweejarige klasse van de Landesstutenschau Rheinland, Oliver Twist dochter Perlmutt. Ook bij de veulens staan een paar beloftes voor de toekomst. De catalogus is een wat groter bestand dus kan even duren voordat u deze 5MB heeft gedownload maar het is de moeite waard! (klik op plaatje voor de download)

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!