Nieuwe Trakehner Hengst voor Nederland!

Geplaatst door on 14 februari 2013

door: Toon van Osch

Imperio zoon  én Reservekampioen van de laatste Hengstenkeuring komt beschikbaar voor de Nederlandse fokkers. Via aan huis KI kunt u gebruik maken van het waardevolle DNA van deze bruine top-beweger. Guardian werd door fokleider Lars Gehrmann omschreven als een evenbeeld van zijn vader, Imperio,  die naar verwachting in de voetsporen van zijn nu al legendarische vader gaat treden. Imperio was reservekampioen van de jonge dressuurpaarden in Verden en viert nu Grand Prix successen onder zijn ruiter Hubertus Schmidt. Deze sportieve Trakehner genen gecombineerd met een ander boegbeeld voor de Trakehner fokkerij, EH.Consul , zorgt dat Guardian een zeer waardevolle aanvulling is voor de fokkerij van niet alleen Trakehner maar ook andere rijpaardrassen in Nederland.
Eigenaresse Marion Essing van Gut Roest gaat de samenwerking aan met Arja van der Laarse vanwege de uitstekende service die Arja haar klanten al jaren weet te bieden.

Meer informatie over de hengst en zijn beschikbaarheid kunt u hier vinden: Trakehner-Guardian.nl

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!