Recordpunten bij Stamboekopname in Schleswig-Holstein/Hamburg

Geplaatst door on 4 mei 2013

tanzmusik
Tanzmusik1Maar liefst driemaal werd er een 10 voor Type genoteerd tijdens de stamboekopnamedag in Tasdorf. Een 10 valt niet gauw dus drie keer op 1 keuringsplaats geeft aan hoe hoog de kwaliteit van de paarden. De kampioensmerrie haalde maar liefst 61 punten totaal wat al helemaal vrijwel nooit voorkomt. Gewonnen werd er door de Panker merrie Tanzmusik de EH.Herzruf dochter haalde behaalde die 10 voor type ook nog een 9 voor springen waarmee ze ook nog eens beste springende merrie was.
schnee
Op plaats twee staat Schneeprinzessin van Elfado uit een Michelangelo moeder, Schneeflocke, beide in bezit van Gestüt Tasdorf.
donau1
DonauOp de derde plaats Donauschwalbe ( v: Schwalbenglanz) gefokt door en in bezit van Gestüt Hohenschmark. Bij de 4 jaar en oudere merries was de beste merrie meteen ook de beste Halfbloed merrie, Ibisko xx dochter uit een Donaumonarch dochter, Cristalle maakt zijn eigenaar / fokker : Cornelia Rieve. Op dezelfde dag werd er ook een vrijspringwedstrijd gehouden ook daar was de winnaar een Elfadokind, 3 jarige ruin uit een EH.Kasparow moeder won die klasse met een 9.5 voor techniek.
trakehners zijn gewoon heel bijzonder

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!