Hoog bezoek,

Geplaatst door on 23 oktober 2013

Red curtains over whiteEr zong op de zaterdag van deze editie van de Hengstmarkt een gerucht door de Holstenhallen. Er komt hoog bezoek?? Wie er zou komen leek niemand te weten maar dat er  “iemand”  kwam wisten we zeker. Toen er in de VIP lounge ruimte gemaakt moest worden en iedereen die daar niet moest zijn werd verzocht te vertrekken moest het wel aanstaande zijn de aankomst van deze  “Mystery Guest”.
Onze voorzitter Petra Wilms als altijd een perfecte gastvrouw kon nog net een ramp voorkomen. Bij de deur beneden werd namelijk een meneer in een Arabisch gewaad tegen gehouden! De man die bij de deur toegangsbewijzen controleerd ging deze rare gast niet toelaten, hij dacht dat hij wel onderdeel zou kunnen zijn van de Gala avond  (we hadden daar niet lang geleden een shownummer met Kamelen) maar ook als je onderdeel van de show bent moet een toegangsbewijs hebben. Deze rare snuiter had die niet dus hij kwam er niet in! Petra kon er nog net tussen springen en de gast met alle “egards”  ontvangen. Het bleek te gaan om Sheikh Mustafa van de Verenigde Arabische Emiraten. Bij een lunch  HM. Queen Elisabeth had  hij over Trakehners gehoord en wilde hij deze paarden wel eens zelf komen bekijken. Hij heeft genoten van de Gala avond, en heeft interesse in vooral de springende Trakehners. Hij vroeg geinterreseerd naar de prijzen van deze paarden met hun speciale historie en was verbaasd. Hij heeft renpaarden en als die minder dan een miljoen kosten is het meestal niet veel…………………… helaas werd de veiling in de middaguren gehouden en dan is zijne hoogheid de Sheik nog niet wakker. Hij heeft de veiling dus gemist en vooralsnog gaat er, voor zover ons bekend is, nog geen paard naar de Emiraten. Maaar de interesse is er dus wie weet? Trakehners in de woestijn, ook dat kunnen ze!?
trakehners zijn gewoon heel bijzonder

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!