resultaat van de 70 dagen test in Marbach

Geplaatst door on 27 oktober 2013

glucksruf_0178
Een paar dagen voor de Trakehner Hengstmarkt liep de 70 dagen test van Marbach op zijn einde. In de groep hengsten die daar hun test liepen zaten 3 Trakehners. Glücksruf, de nu 4 jarige  Dramatiker zoon maakte veel indruk. windsorBeste springhengst van zijn jaargang behaald een eindcijfer van 8.06 waarmee hij 4de werd in een groot veld. Vooral zijn dressuurscore van 8.16 is opvallend voor deze over het algemeen als springpaard beschouwde hengst. Met score van onder andere een 9.5 voor stap en een 9 voor vrij springen heeft hij zich een dubbel getalenteerd paard getoond. Ook zijn trainigsscores vielen op (er worden op de examendag cijfers gegeven maar ook tijdens de training krijgen de hengsten cijfers) in training wist hij zijn ruiters te verleiden tot 4 x een 9, een hele goede score voor de voshengst in Amerikaans eigendom.
Windsor de mooie zwarte Ovaro zoon is inmiddels 5 jaar oud en liep deze zelfde test. Hij werd 5de met een eindcijfer van 8.03, met zijn 7.98 was hij de op drie na beste dressuurhengst van het gemêleerde gezelschap. De 6 jarige Idamentes (v: Pricolino)  is de derde Trakehner die in Marbach zijn verplichtte 70 dagen test liep. Hij haalde een eindcijfer van 7.4.
trakehners zijn gewoon heel bijzonder

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!