Trakehnerbloed succesen in de dressuurring

Geplaatst door on 22 november 2013

badariIn de diverse Nederlandse Dressuurbanen worden momenteel allerlei selecties gereden, dat allemaal op weg naar diverse Indoor kampioenschappen. In Delft werd gereden voor de selectie van de Subtop Indoor kampioenschappen. Danielle Heijkoop reed daar mee met haar ándere Gribaldi nakomelingen naar een geweldig resultaat. We kennen haar in het GP niveau met Kingsley Siro maar met Kingsley Badari bestormt ze ook de uitslagenlijsten. Ze won in Delft de Prix St.George met een score van 77%. In diezelfde proef werd Danielle ook nog 6de met haar derde Gribaldi, Kingsley Blue Men, behaalde ze een nette 63%.
dayano_5912_tcn
In Den Hoorn in Zuid Holland bij manege Chardon werd de President Dressage Cup gereden. Een competitie voor jonge dressuurpaarden. De klasse voor 5 jarigen werd gewonnen door Dayano (Jazz x EH.Kasparow) Eerder drong deze combinatie al door tot de finales van de Pavo cup voor 4 jarigen en ook als driejarige deed de zwarte ruin van zich spreken. Hij blijft zich mooi ontwikkelen en is volgens de amazone een heel fijn en meewerkend paard. In Den Hoorn afgelopen weekend wist hij de jury te overtuigen. Jurylid Verkerk vertelt over Dayano: “Dit paard gaf een heel sympathiek beeld en draaft lichtvoetig, gedragen en met een erg mooi voorbeengebruik”.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!