Prijzen aangepast (naar beneden)

Geplaatst door on 21 april 2014

Tijdens de algemene ledenvergadering van Het Trakehner Verband in April in Soltau zijn er een aantal besluiten geomen. Een paar daarvan hebben directe financiele gevolgen voor ons als leden. Om het idee van meer bloedspreiding en het omhoog brengen van het foto_kostenreductie1Bloedaandeel in het Trakehner paard heeft het bestuur een aantal maartregelen genomen om het dekken met volbloeds nog aantrekkelijker te maken. Maar er zijn ook wat andere dingen aangepast. Een korte opsomming:
In artikel 5.3 Speciale dekvergunning, dat is een toestemming aanvragen om een niet erkende Trakehner hengst te gebruiken, bijdrage voor deze toestemming bedraagt € 105
5.4 . De registratie van een veulen uit zo’n speciale dekking bedraagt vanaf nu: €155
6.2: Gaat het in deze speciale dekaanvraag om een (nog) niet erkende Arabische of Engels Volbloedhengst worden de bedragen gehalveerd.
Aanpassing in paspoort van welke aard dan ook, naam van paard, verandering van eigenaar voor leden. €26  voor niet leden €36
Let op: De onder 6.2 introduceerde veranderingen beslaan ook het aanpassen van een naam van een veulen of van een stalnaam. Maar ook als een fokkersnaam aangepast moet worden (bijvoorbeeld bij het overgaan van een fokkerij van ouders op opvolgers) of bij gecombineerd eigendom van een paard. Ook het veranderen van fokgebied is een aanpassing die in het paspoort wordt verwerkt.
Als u op het plaatje klikt kunt u een volledig, en geheel bijgewerkte, prijslijst downloaden.
trakehners zijn gewoon heel bijzonder

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!