De tijd dringt!

Geplaatst door on 22 juni 2014

opschieten
TCN weet dat er dit jaar op de TCN Stamboekdag net heel veel veulens komen. Maar er zijn er toch 9 die op tijd geboren zijn om mee te kunnen doen aan deze keuring. Echter de inschrijvingen blijven erg achter. Daarom het dringende verzoek om de inschrijfformulieren in te sturen. Er moet voor de TCN Stamboekdag op 13 juli nog heel veel voorbereid worden en die voorbereidingen kunnen alleen opgestart worden als we weten hoeveel mensen/paarden/veulens/bezoekers er komen.

Het programma zal dit jaar dan ook om 10.00 beginnen, natuurlijk met 3 en 4 jarigen (en oudere ) merries. Er zal een Materialprufung voor jonge paarden verreden worden. En natuurlijk de stamboekopname van de veulens. Nieuw dit jaar een VEILING !!! in plaats van een loterij, een prijs ter beschikking stellen ?? Graag!
Onze vraag is nu: geef je snel op voor het onderdeel waar je aan mee wilt doen en belangrijk laat weten of je zin hebt om weer zoals altijd gezellig met elkaar te eten. Het inschrijfformulier kan je hier downloaden. Het is een Word document dus je kunt het gewoon invullen opnieuw opslaan en per mail sturen naar het secretaiaat. Dat kan dan naar dit adres: secretaris-tcn@planet.nl

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!