Trakehners in de prijzen op Petershof

Geplaatst door on 9 september 2015

peterhof
Er zijn veel mooie locaties om wedstrijden te rijden maar Peterhof in Perl in Duitsland kan je rekenen bij de allermooiste. Daar wordt op dit moment het CDI Peterhof Dressur Gala verreden. Men is begonnen met de klassen voor jonge dressuurpaarden. Bij de 5 en 6 jarigen komen we Trakehners tegen in de uitslagen. Kristine Möller heeft twee Trakehner ijzers in het vuur.
Hannover - Trakehner Bundesturnier 2015
Met de schimmel Pequignet is ze vierde geworden in de klasse voor 6 jarige. De PrinzK3 zoon had een zware klasse. Sezuan, een paard waar elke rijpaardfokker standing o'vationwaarschijnlijk wel van gehoord heeft haalde op zijn eigen terrein een ongekende score van een 9.4!

Kristine is zeer tevreden over haar Pequignet, een 8.24 is een heel best resultaat!
Voor de 5 jarigen klasse had Kristine Standing O’Vation gezadeld. De volle zus van Schwarzgold deed het ook erg goed en haalde met haar 8.04 een hele knappe tweede plaats. In diezelfde klasse van 5 jarigen nog een bekende naam.
ruimte

donauruf2Sieger van de hengstmarkt van 2012, de geweldige én opvallende Donauruf werd onder het zadel van Poolse dressuuramazone Beata Stremler 7de met een score van 7.46. Van de Trakehners die het vandaag zo goed hebben gedaan hebben we nog geen foto’s kunnen vinden maar we hebben gelukkig archiefbeelden.
trakehners zijn gewoon heel bijzonder

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!