Dalera weer stevig op eerste plaats op de wereldranglijst

Geplaatst door on 15 februari 2023

Jessica heeft een korte babypauze gehouden waardoor Dalera tijdelijk niet in de wedstrijd ring te bewonderen was. Dat heeft direct gevolg voor de wereldranglijst. Maar de baby is geboren, Jessica is weer aan het rijden, en aan het winnen, dus Dalera heeft zich meteen weer op de eerste plaats van de ranglijst genesteld.

Opvallend is dat op de de tweede plaats ook een Easy Game kind staat.  Weliswaar geen volle Trakehner maar Hermes mag er ook zijn!
Easy Game doet het dus fantastisch! Go Trakehners!

Comments

Comments are closed.

14 JULI TCN STAMBOEKDAG


U gaat er toch ook bij zijn? Op zondag 14 juli aanstaande organiseren we de TCN Stamboekdag. Op die dag is iedereen met interesse of passie voor het Trakehner paard uitgenodigd om te komen naar Manege Groenewoude in Woudenberg. De details over starttijden kunt u vinden op deze site zodra die bekend zijn. U bent allemaal welkom!Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!