Dalera weer stevig op eerste plaats op de wereldranglijst

Geplaatst door on 15 februari 2023

Jessica heeft een korte babypauze gehouden waardoor Dalera tijdelijk niet in de wedstrijd ring te bewonderen was. Dat heeft direct gevolg voor de wereldranglijst. Maar de baby is geboren, Jessica is weer aan het rijden, en aan het winnen, dus Dalera heeft zich meteen weer op de eerste plaats van de ranglijst genesteld.

Opvallend is dat op de de tweede plaats ook een Easy Game kind staat.  Weliswaar geen volle Trakehner maar Hermes mag er ook zijn!
Easy Game doet het dus fantastisch! Go Trakehners!

Comments

Comments are closed.

Dalera nu ook Europees Kampioen!


Dressuur kan waarschijnlijk niet spannender zijn dan wat er bij de Europese Kür op Muziek werd aangeboden door 18 paarden en ruiters! De top van de wereld werd verzameld en uiteindelijk streden zes combinaties om drie medailles, ieder met een prestatie van wereldklasse. Met een nieuw persoonlijk record van 92,818% veroverde Jessica von Bredow Werndl de gouden medaille met haar "Queen" TSF Dalera BB - met een adembenemend mooie prestatie! Misschien zou het resultaat zonder een fout in de wissels wel boven de 93% zijn gestegen en de voorsprong nog comfortabeler hebben gemaakt op de zilveren paar Charlotte Fry(92,379%) - maar dat is alweer vergeten, het eindresultaat telt en Jessica en Dalera hadden de "kippenvelfactor" ze waren en zijn de beste! Ze waren als wereld en Olympisch kampioen, EK erbij maakt het de triple crown! Go Trakehners!

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!